blandsaft i Karlskrona.....

Väl hemma i Stan möts jag av vårluften..... o en kall öl.

Veckan och helgen har bjudit på makalöst roliga upptåg.
I sedvanlig ordning hamnar jag o min bästa vän på både efterfester och ett hotell (?), där vi traditionsenligt bjuder på skratt och idioti samt handsvett dagen efter.

Fredagens fest avslutades i ett hus någonstans i Karlskrona där vi samtalade med en irländare som pratade brittisk (?) engelska.
Vi var duktiga på engelska....typ.
I sällskapet fanns också mindre "good looking women", som vi med alla medel försökte få att bjuda oss på vin.
Det gjorde de och vi var nöjda. Koreanska språket använde vi oss av i förtroliga samtal med varandra för att inte låta någon annan få veta vad vi egentligen sa. Problemet med detta språk och tilltag var att vi inte fattade ett skit av vad vi själva sa....språkförbristning tyckte vi..... synd.
Irländaren tyckte Sverige var ett roligt land i allmänhet och människorna  i synnerhet..... sedan däckade han.

Lördagen bjöd på baksmälla av rang och jag fick en filmsnutt tilldelad där MO i ett desperat försök vomerar upp nattens skörd i toalettstolen..... en klassisk "skrikspya" helt enkelt.. hahahaha.
Under dagen försöker vi nå rekreation med hjälp av starkt kaffe på ett lokalt fik. Det gick bra och vi bestämde oss för att gå ut även på lördagkvällen.

Guitar Hero har nu mer fått en annan betydelse. Vi spelade detta muntra X-boxspel och lät vår musikalitet höras i marsnatten.
Utgång.
Efterfest hos en kompis.....
Wiskey, öl och lite luftgitarr till Iron Maiden...lillasyster var med och funderade nog på varför hon faktiskt var där.

Sedan blev det ett besök på ett av stadens hotell där vi skulle äta hotellfrukost....tjejen i pentryt var måttligt road av två herrar utan ett fungerande språk klockan 07.00 på söndagsmorgonen.
Pubertilt?
Det kan du ge dig fan på.
Men.....så jävla kul.
Det blev för övrigt ingen frukost då lillasyster med gråten i halsen bad oss att gå där i från innan vi fick för oss att checka in.....

Söndagen var förmodligen detta årets hitills jobbigaste "dagen efter"..... med allt vad det innebär.
Småsjuk och darrig letade jag mig upp på stan för en fika och tillsammans med MO försöka sammanställa nattens bravader . Detta var inte helt lätt och vi bestämde oss i tysthet för att helt enkelt skita i det.
Det var bäst så.....

Fick en celldelning och blev sugen på pizza. Söndagen blev en skön avslutning på veckan och vi tittade på en ny film med Al Pacino hemma hos MO o käkade pizza med bearneisesås....gott.

För övrigt har vi lärt oss att tjejer i Karlskrona lider av storstadskomplex genom att ha "fel attityd".
Denna åkomma är vanlig i medelstora städer där man desperat försöker vara och bli någon/något man inte är.
Vad detta beror på antog vi handlar om en desperation över sin egen otillräcklighet....eller att de helt enkelt är skitfula.
Som sagt, veckan har bjudit på många skratt och fåniga upptåg. Givetvis är vi fullt medvetna om vår egen "desperation" över vår ålder och hur vi hanterar detta faktum.
Men, va fan..... kul e det.




så e det...


Kommentarer
Postat av: Lillasyster

Försöker komma på nåt bra och skriva om lördagen, men nej jag tror att vi försöker glömma allt bara. Hett med döda djur hemma...eller?!

2008-04-01 @ 12:16:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0