[ruhm-pha]

I love butts....

Som en naturlig fortsättning på "the härliga tutters" bör det rimligtvis skrivas om kvinnans bakre fettsäckar (?) och dess hängivna fans.

Runt 17-18 (ålder) inser männen "rumpans egentliga betydelse". Den ÄR sex!
Precis som med tuttarna finns det även här olika storlekar och former:  Päronröv, hängröv, fasta, sladdriga, breda, platta, putiga, enorma, pyttesmå blablablablabla.....
Min gode vän och dryckesbroder MO inflikade  en diskussion i somras att genom häckens form kan man skönja hur de kommer se ut när de blir gamla...rumporna alltså.
Ett annat beprövat knep är att kolla in mamman till dottern med rumpan.... nåt sånt.

Jag fullkomligt trollbinds av en snygg rumpa.
Nu tror den enfaldige att jag menar att man vill ha sex i pruppen...
nja..förvisso. Men fullt så enkelt är det inte. En rumpas rörelseenergi när en kvinna går får oss att vilja bita, klappa o smiska....vi sänker huvudet och drar i hop ögonbrynen, är man i grupp (killar) liknar man snart en flock lejon på jakt. Med små grymtanden och dämpade brunstvrål.

Renodlade försök till analsex har varje ung man med självaktning någon gång gjort. Med olika resultat.
I min vänkrets har samtliga haft analsex med en tjej...någongång...

Nu sitter någon o rynkar näsan åt detta "snuskiga och ytterst obehagliga ämne".
Men jag VET att de flesta män vill eller har velat ha sex i pruppen med en kvinna. Under det gamla romariket var det legio med analsex. Nu är det kanske en föråldrad och dålig referens men trots det ändå sann!
För övrigt känner jag många tjejer som tycker det är helt ok och som faktiskt mer eller mindre ber om det på rödvinsfyllan en regning oktobernatt med tomas ledin i bakgrunden.

MEN, det finns alltid ett MEN.
Detta innebär ICKE att det funkar med vilken rumpa som helst...ju. Den gamla lågstadielärarinnan lockar inte som tjejen i kassan på coop, som blåser bort luggen lite nonchalant och visar "klyftan" utan minsta genans. Det är skillnad på rumpor o rumpor. Att sedan rumpan är föremål för födoutsläpp bekommer oss inte ett dugg. Men att rumpans "ålder" spelar roll är odiskutabelt.
GIVETVIS ser vi män olika på vad som är en snygg rumpa...men fortfarande har vi en väldigt tydlig bild av hur just "vår rumpa" ska se ut.

Hur som helst så betyder rumpan mer än vad vi många ggr vill erkänna. Under mina resor i den sexuella världen har jag mött alla de sorter. För jävliga, fina och mediokra. MIn första "rumpfascination" inföll på gymnasiet när en tjej, som var ett år äldre, låg på en badstrand och reste sig för att byta om. Hon tappade handduken o visade:



                                                     "The Rump"

Efter detta var jag fast i rumpornas förlovade land.


Denna vecka bör det också nämnas att jag blivit tilldelad ett epitet: Becks granne..med stödkrage och allt.
Huruvida jag liknar denna bittra människa är, som med rumpor, upp till var o en att bedömma.




så e det...

Kommentarer
Postat av: Honung

Och så vill vi ha en bild på Becks granne...

2008-11-25 @ 19:12:19
URL: http://honungsbullen.blogg.se/
Postat av: jag själv

hahahahahaha..ja nu var det ju som så, att de menade till sättet :)Så en bild säger nog inte så mycket. Men antar att du smög in lite ironi där.

2008-11-25 @ 20:56:00
Postat av: edward

3502.jpg" rel="nofollow">http://film.nu/bild/recensionsbilder/rec9783502.jpg


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0