Tuttar o bröst o så...


Mitt första möte med ett par bröst var när jag var sisådär 1 timme gammal. Mammas tuttar.

Efter det dröjde det nog 11-12 år innan intresset för dessa mjuka fettsäckar väcktes på nytt.

När jag var 12 berättade en kompis till mig att det fanns porrtidningar på ett skrotupplag 400 meter från där vi bodde, han berättade också att den vaktades av en ilsken hund.
En arg Rottweiler....!

På sommarnätterna smög vi ner för att försöka hitta dessa dyrgripar och trotsade rädslan för ett bett i arslet. Många ggr fick vi avbryta vårt uppdrag då hunden var fullständigt galen. Andra kvällar/nätter var han inlåst till vår stora förtjusning....

Då kom man hem med 4-5 tidningar av/med olika grader av porr, softporn, hardcore, playboy, ja ni förstår...

Tuttarna var det första man såg...på omslagen...inne  tidningen fick man sedan se...ALLT...


                                      "ROCK n´ROLL maddafackas....."



Vid denna tidpunkt hade man inte implementerat begreppet "rakade kön", i alla fall var det absolut inte vanligt. Man såg egentligen bara en stor buske. Detta gjorde inte så mycket, då det faktiskt räckte med att få se ett par tuttar för att få "svimkänslor".

Samma år jag fyllde 13, fick jag för första gången känna på ett par bröst. På riktigt alltså!
Det var granntjejen som var 12. Hon var ganska förpubertal och hade tuttar redan vid 10 års ålder, vilket gjorde att hon vid 12 redan visste hur dessa påverkade oss pojkar.

Vi satt en kväll hemma hos henne och tittade på video..skräckis.. En dryg timme in i filmen kryper hon närmre och ber mig hålla om henne. Efter en stund känner jag hennes hand ta min hand och för den mot sitt bröst!!!!


I 1 timme satt jag sedan och försökte dölja ett riktigt praktstånd. Hon visste mkt väl vad som skedde mellan benen på denna yngling och lät mig sitta där o klämma bäst jag ville.

TROTS en fruktansvärd smärta i pungen ( efter en timmes "hardon") gick jag sedan hem med ett stoooooort leende på läpparna.


Någon vecka senare skulle vi kolla på film igen, jag tänkte att en repris vore på sin plats. Jag satte mig bredvid och hon kröp upp i min famn. Trevande letade jag mig fram under tröjan för att till slut känna denna varma underbara kroppsutfyllnad.


Då small det.


En örfil senare stod jag utanför dörren o stammade förlåt. Jag förstod inte riktigt vad som skett. Hon berättar då att HON avgjorde när, var och hur...?

Detta var min första kontakt med hur den kvinnliga lusten fungerar samt den "kvinnliga makten" över oss män.


Bröst är magiska.
Om en storbystad vacker kvinna som visar "klyftan", kommer in i ett rum, så tittar 100% av männen på tuttarna någon gång under tiden hon står framför dem.

Om en kvinna visar brösten på tv, visar undersökningar som är vetenskapligt belagda, att männens pupiller utvidgas med mer än 40%, för att kunna släppa in mer ljus och därmed öka kontrasten i det de ser..makalöst!


Bröst har alltid varit en fruktbarhetssymbol och föremål för mäns lust gentemot kvinnor. Detta är nedärvt i våra gener och styrs utan vår inverkan. Det finns alla typer av bröst, stora, små, hängiga, toppiga, runda, ovala, gigantiska, minimala, bröstvårtor som blåbär, bröstvårtor som hallon, "sillisar", sladdriga, fasta........

Oavsett, så är brösten en upplevelse för oss män och som höjer testosteronhalten markant.


Nu när jag är äldre skulle jag vilja säga att jag inte påverkas lika mycket av bröst..

Då skulle jag tyvärr ljuga.

För visst påverkas vi av bröst, oavsett ålder. Det som dock kan skilja oss från när vi är 13 år, är väl att vi OFTAST väljer att dölja vår förtjusning genom att i stället "tänka" det vi tycker. Men vi tycker fortfarande samma....


We love hooters.....





Så e det...


Kommentarer
Postat av: Honung

Känns så jävla skönt att åtminstone en av er erkänner tuttintresset. Inte många av er (män) gör det. Kram på dej!

2008-11-16 @ 15:39:02
URL: http://honungsbullen.blogg.se/
Postat av: Honungs kompis från förr...

Fick denna länk till din blogg skickad av Honung... (en fantastisk väninna och kvinna!)och den var befriande härlig att läsa!

Vilken feeling du har när du skriver! Skrattade högt och igenkännande flera gånger!

Bröst verkar onekligen faschinera det motsatta könet på ett högst påtagligt sätt, lol!



Thanx for sharing =)

//L8

2008-11-17 @ 00:08:44
Postat av: jag själv

Haha. Men tack. Känns bra att det finns de som läser och uppskattar det man skriver.

2008-11-17 @ 08:57:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0