Hur fri är du?

Efter ett besök på stan i dag ville jag vomera.

"Söder" i all ära...men varför varför varför envisas vissa med att försöka bibehålla sin "kulturella ställning" med "söderinfluenser"....jag fattar inte.

Kulturelit varvas med palestinasjalar. man ska vara snyggt "trashig" och jääävligt medveten. Ingen med självrespekt på "sööööder" är "vanlig"...vanlig är dåligt...vanlig är tråkigt....vanligt är Svensson...huga.
Nu kommer det paradoxala!
Att bosätta sig på söder är en del i ett led att "gå mot strömmen" och man ser gärna sig själv som "arbetarklass"... De kan inte ha mer fel.

 I tysthet har man på universitetet/högskolan "HITTAT SIG SJÄLV". Detta visar man genom att tydligt markera sin klädstil inför pöbeln.
Männen (pojkarna) är androgyna, har nästan uteslutande uppdragna axlar med dålig hållning. De bär stuprörschinos, smal kavaj och i bland en liten kokett hatt/basker. På fötterna har man inte sällan dr martins(?) eller svarta spetsiga lågskor. Man skyltar inte med glädjeyttringar i  form av leenden utan väljer att i stället gå med ansiktet försjunket i lågmäld melankoli. Musiken i hörlurarna är ofta i  stil med Joy Divison. Musikbesök för "söderkillen med anal kulturfixering", består av klubbar där musiken spelas av lokala band iförda bruna manchesterbyxor och hängslen. Man dricker måttligt med öl då det anses "fult" att visa en annan sida av sig själv än den ovan nämnda.

Kvinnorna (tjejerna) har mkt ofta "bobfrilla" med platt snelugg (?). Lackrött hår varvas med konstiga örhängen inköpta i någon afrikansk liten butik. Smala vita ben syns på sommaren men på hösten och vintern bär hon ofta strumpbyxor(gärna svarta eller olivgröna), kort kjol (med volang), svarta smala skor och en väska som egentligen inte är en väska.
Jackor är sällsynta hos denna art, då man anser jackor vara så jävla dåligt designade och värst av allt, faktiskt fyller en funktion!? (påminner faktiskt i bland om "mimartister"?)
Ofta vegetarianer. Bor gör man gärna i grupp. Fikar man dricker man kaffe, inget annat, bara rent svart kaffe alt te.(som rensar tarmfloran). När man handlar så handlar man (nästan) uteslutande produkter som är ekologiskt odlade...hur äckliga de än är.
Sex bör betraktas med samma svala inställning som livsstilen i övrigt ...med stramhet och småjuck.
Nu tror ni säkert att "kulturbobfrillan" är sin egen och genom stil/livsstil visar sin misstro mot etablissemanget.

nepp.

De uppvisar bara en ny typ av arrogans...inte minst mot sig själva.  Man har fått en sk. "förlängd pubertet".

Samma tendens som "Stekarna" på stureplan, om än med andra medel.
Jaja...de är ju trots allt inte värst...
så e det...

Kommentarer
Postat av: Honung

Så jävla bra, igen...

2008-11-03 @ 02:45:22
URL: http://honungsbullen.blogg.se/
Postat av: malin

Man kan ju inte sluta gå in å läsa på din blogg... ditt sätt å skriva e helt underbart!

2008-11-03 @ 20:21:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0