Ja...Tre Kronor åkte ur OS...


Skitdåligt.


OS-hockeyn ÄR ju OS...iaf för mig. Men visst, kul med alla medaljer i skidor etc.

Kanske då ska öppna mig o erkänna min "lightpassion" för andra sporter i OS...!?

Jag, i största hemlighet, följer Damcurlingen med stor förtjusning...samt isdansen och konståkningen....!
Dessvärre är jag smärtsamt medveten om den något låga ställning dessa sporter har in min bekantskapskrets. Nu är det ju iof ingen hemlighet längre, så what a fakk.
Jag kan tårögt följa de bästa paren i isdansen o konståkningen..även soloåkarna. Det enda jag, faktiskt, motsätter mig med de två sist nämnda sporterna, är killarnas ytterst märkliga "vinkningar och slängkyssar"!!

Jag menar, vi VET att ni är gay. I alla fall de flesta av dem. Men varför måste man knippa ihop läpparna, skaka lätt på huvudet och vifta med handen framför ansiktet när domarna presenterar resultaten..?
OCH dessa MAKALÖST fåniga utstyrslar! Glitter o paljetter o fjädrar o annan skit.

O andra sidan...hur kvinnliga är damkronorna..? Där spottas det snus i omklädningsrummen gosse. Lesbiska hockeyspelare har ju ett helt smörgåsbord i duschen. Eller generaliserar jag för mkt nu?Nackdelen med OS är att man vänjer sig snabbt, blir bortskämd med mkt och bra sport i TV. MEEEEEN vi har ju melodifestivaaaaalen!!
Schikkituwowow.
På lördag blir det igen en plats i soffan med vin, bittra kommentarer och suck o stön. Den här lördagen kanske jag ska skicka in en röst via sms, då kan jag åtminstonde klaga på "fel låt vann" med vetskapen om att jag iaf försökte påverka utgången.
Fast o andra sidan är det nog lönlöst. Det "musikfunktionshindrade" Svenska Folket kommer ändå rösta fram någon form av "alcazareurodiscopop" o sedan klappa händerna i förtjusning. Besvikelsen kommer inte låta vänta på sig när vi sedan några veckor senare hamnar på 25 plats i Eurovision... Då gnäller man ist på att "övriga Europa inte FÖRSTÅR hur bra låt vi hade"!!

"La Voix"my ass...

O den här jäääävla snön.
Hur drygt är inte det?
Nu har det varit kallt o snö sedan i början på december. Jag gillar inte snö.
O jag gillar definitivt inte vintern. "Men det är så fint och originellt med alla årstider vi har i Sverige."
Skitsnack, 2 månader höst, 2 månader vår och sedan 8 månader sommar, det räcker.

BTW, ta bort Rodel och Bob ur OS. Ersätt det ist med två nya sporter: "100 m nageltrång" och "freestyle i analpoker"... samma upphetsningsgrad.
så e det..."ahhh men duuurå.."

yey.....


Minidiskussion med kollega om utseende. Jag tycker annorlunda.

Fast vänta lite.

Kanske inte så annorlunda som det verkar..om man granskar samvetet lite närmre.Fula människor fastnar för och blir tillsammans med andra fula människor!…såvida inte den fula människan är rik som ett troll….
Pengar är näppeligen än mer viktigt än utseendet. Iaf för många kvinnor som lever med russinsnoppar med 100 miljoner på banken. "Men han är så bra med barnen...o så har vi ju villan i Barcelona...ju".

Oavsett ålder. 

Inbilla inte mig att det inte ligger ett uns sanning i detta påstående.
Men i SVERIGE, i detta avlånga land med alla jävla jakande svar, där får man inte riiiiktigt säga och tycka så.
Nä du Kerstin/Kent eller vad fan du heter!
I stället ska man ta ”hänsyn” och korrekt påpeka att ”vi faktiskt har andra egenskaper än bara det fysiska att bli attraherade av” …. Om man är en god medborgare och vän av ”svensk ordning” bör man också tycka därefter.

Förvisso.
Attraktion för en människa kan skilja sig från vad en annan människa tycker är attraktivt...
BUT STILL, Hur ofta har du sett en gräsligt ful människa tillsammans med en makalöst vacker människa i en parrelation?
jajajajajajaja...jag VET att man kan vara "vacker genom att ha ett fint inre".

"Andra egenskaper än utseendet är MYCKET viktigare". Detta måste vara en av världshistoriens absolut största bluffar.
DU och JAG utgår absolut i en första kontakt efter utseendet, SEDAN ser man till det inre!
Vilket stärker det faktum att utseendet har en enormt stor roll i valet av partner.
Medvetet eller omedvetet.

Min poäng är att fula människor parar sig med andra fula människor...
Vackra människor parar sig med andra vackra människor.
ERGO, utseendet har en mkt större roll i vårt val av partner än vad vi vågar erkänna... Därför att risken att bli betraktad som ytlig, är för stor och kan (tror vi) påverka andra människors syn på oss själva.

Det är ett så känsligt och delikat ämne, att människor MÅSTE påpeka vikten av alla de fina egenskaper man kan ha som människa.
Som ett mantra.

Och sedan det här med att man KAN ha andra egenskaper än utseendet...!
Ponera att du möter en ruskigt ful människa som är fullständigt totalt jävla genomkorkad..tror du då att den personen får knållebålla med "examen-i-ekonomi-50kg-extraknäcker-som-modell-sjukt-snygg-Lisa"... för att han faktiskt är en hejare på att mjölka kor..?      

Gäsp..

Nedan ett par bilder jag tycker är lite roliga... sköna lirare och annat...

"NU vet jag hur familjefotot ska bli bra! Om ni bara tar och hoppar upp o sätter er på...."


"Mjaa... kaaanske ni skulle kunna vrida er liite mer åt höger?""


" OM du vill så har jag ett blått paraply också...fast äsch. nä, vi kör på det vita".


"Mamma mamma...den rosa ficklampan..jag vill ha den rosa ficklampan!"

så e det...Huden före penisens början...


 
                                                     Dolph Lundgren.
Måns Zelmerlöw.
Christine Meltzer Lind.

Hur fattiga ÄR svt?


1. En broiler närmre 55 år med anabolakäkar och karatemoves från B-filmer i Hollywood. Med en karriär utan...karriär.
Sjöng en sång, förlåt MIMADE och slog sönder isblock på ett ytters manligt sätt. Blev sedan hyllad av svensk press där de tycker att Dolfan ÄR Melodifestivalens bästa nummer...

Där ser man!?

2. En flinande smörpopgosse med Lundadialekt blandat med lärd uppländska från Östermalm samt "teatersvenska" från dåligt gjorda musikaler. Killen som klamrar sig fast utan större framgångar med låtar i just Melodifestivalen, sadlar om och blir ombedd av SVT (?) att leda hela skiten...
Om nu leda betyder att (duktig du) memorera ett MAKALÖST fånigt manus och sedan använda slapsticks från SVT:s arkiv anno 1985.
Nä, raka av dig rumphåret och giga på finlandsfärjan i stället, ta med dig frugan Serneholt, riv av några ABBA-covers och avsluta det hela med att dela kroppsvätskor och drömmen om att "en dag, en dag blir jag känd på riktigt"....!?

3. Meltzer, en aktad och begåvad kvinna som sålde sig till "Sveriges sista diktatur" styrd av ingen mindre än festivalgeneralen himself: Christer framtanden Björkman.
Trist.

Bidragen då?
Tja, Fakir och Pain of salvation var bäst...typ.Melodifestivalen... förhuden på eine schnopp har mer talang än manusförfattarna på SVT.Badabibadabom...

Moderaterna, M, ska ut o knacka dörr (inte knacka arbetslösa..inte innan valet iaf) runt om i Stockholm. De säger att: "Det gäller att ligga i framkant och möta väljarna direkt."
Någonting säger mig att man totalt glömt bort att alla andra "dörrknackare" under de sista 30 åren bemötts av "så-in-i-helvetes-irriterade-människor-mitt-i-måndagsmiddan"...

Knacka dörr är en kvarleva från framför allt 70s och 80s (som då funkade pga rädsla och okunskap) och bemöts (av MIN generation) med skepsism och misstänksamhet.
När okända med papper i handen, pins i kavajslaget och ett fånigt leende syns i "titthålet" i dörren, reagerar vi instinktivt; jag vill inte.

Men M står på sig. Trägen vinner sägs det.
Dessvärre (?) inte den här gången.
Man har suttit i Upplands Väsby under förra veckan o frågat runt bland de lärde i leden om hur fan de ska göra för att vinna tillbaka väljare och snärja nya. Detta är något de för övrigt fick betalt för att göra. Iaf vissa av dem.
Resultatet av denna brainstorming blev alltså....dörrknackning...?

Fiffigt...


Jag vet inte vilket som är värst?
M o dörrknackning eller Melodifestivalens styrelse... Man skulle kunna säga att de båda är det yttersta beviset på skillnaderna mellan blocken.
In absurdum.

ett miniUSA.

Man kanske skulle bli politiker? Eller politisk musiker?
Bestämma startordning på Melodifestivalen OCH knacka dörr hos de som röstar, o låta förhuden berätta att: "Röstar du inte på rätt låt nästa helg, kommer jag lämna "avtryck" på din brevlåda samt införa skatt på
låg empatisk förmåga."

eller som Strindberg sa: "Det är synd om människan."First impressions really do last..maddafakkas
så e det...
RSS 2.0