midsummer och såntMidsommarfirandet gick faaaantastiskt bra. Hamnade på samma lag som min son igen..hehe. Vilket resulterade i en vinst i årets upplaga av femkampen.
Bra gjort.
Kom i säng runt 03.30 och vaknade 5 h senare. På skakiga ben gick jag för att äta frukost samtidigt som jag "på allvar denna gången" bestämde mig för att ta det väääääldigt lugnt med drickat resten av sommaren...
3 h efter detta beslut befann jag mig på en uteservering med en kall Heineken i handen och en prilla under läppen.


Kom hem 04.00 morgonen efter...

I morse bestämde jag mig, igen, för att ta det lite easy resten av sommaren...Jakten på sol började redan förra veckan med MO.
Vi hade bestämt oss för att åka till stranden. Det hade inte vädret.
Cumulusmoln my ass.
När vi äntrade badet med full packning och hopp om att få lite brunbrända ben, vände allt. Solen gick i moln och ist började det regna.
MO:s son var med och blev toksur för att dagen på stranden nu skulle utebli. Hans far, MO, och jag bestämde oss för att trotsa regnet och satte oss på en klippa för att dricka kaffe.

14 grader varmt.
Duggregn.
Kaffetermos.

Vi sa inte så speciellt mkt. Men på strandjävelen var vi iaf.

MO:s son, ja...han gick med hängande läpp och kunde inte alls förstå varför hans pappa och hans vän valde att tillbringa en timme på en kall klipphäll med bajsande skrattmåsar som enda sällskap.
Inte vi heller...

Jakten på "brunast ben" har börjat.
så e det...
Walk of fame...

En powerwalk med MO på 6 km och min kropp reagerar som en vampyr i gryningen. Jag, på riktigt, trodde ett tag att jag skulle svimma när vi närmade oss en bro 500 m från där jag bor. Och det var bara i början på promenaden!

 

Nä, nu ska allt jävla övervintrat ister bort från mauugen. Om ett par veckor hoppas jag se resultat, annars ska jag fan beställa en fettsugning. Nu kanske ni tror att jag är plufsig och kladdig. Riktigt så är det inte, jag är bara lite trind runt buken.

Nåväl, jag är ju fortfarande söt....!! Och liksom lite…senig..? Som en ung Axl Rose?

 

 

 

Har efter bara fyra dgr trillat in i dimman 2 ggr. Och det med ackuratess. I lördags fann jag mig själv ståendes utanför ett stort varuhus i centrala Karlskrona med kräks i halsen.

 

 

Inte coolt.

 

 

Jag bestämde mig då för att gå hem och äta en kebab. Det gjorde jag. I alla fall halva kebaben. På morgonen mådde jag som en uteliggare i Hagaparken i november. Kall, hungrig och med ett något eftersatt intellekt pga brist på vitaminer och näring.

Men jag hade iaf roligt kvällen innan.

Till helgen smäller det igen. Då ska vi ”umgaus” som det heter på Karlskronitiska. Vi får se om mitt intellekt också vill umgås.

Hoppas det.

 

 

 

 

så e det...

 

 

 

 

 


Rock n´ roll...Nu era jävla Östermalmstattare och friskoleälskande Stockholmare drar Bergström till "stan"..min stad..

Eller ja, i morgon. Meeeeeeeeeeen iaf ska det bli skönt att få släppa taget om jobb etc. Min semester började 15.50 i dag.
Den slutar typ den 15 augusti.

najzzz.

Nu vitt vin i solen med lasagne och en lovely prilla under läppen.


The blogg is tillbaka in about två weeks. Tills dess kan ni ju..tja...Lite pausunderhållning nedan.

så e det...

we could be heroes...Israel... fakk that shit.


O nu har ledande ungdomspolitiker (muf) gjort ett uttalande att man, faktiskt, stöttar Israels övergrepp...
Där ser man.
Grädden på moset denna vecka är prinsessbröllopet... en smart människa har hyrt ut sin tvåa i vasastan för...65000 spänn. Coolt.
Hyr ut varenda jävla skrubb till onaniälskande rojalister i Sverige och från övriga världen så kanske BNP blir bättre..

Skolavslutningen har nu varit. Mina betygsättande kollegor har slitit sitt hår och eleverna, precis som sommarblomster, har nu blommat ut fullständigt och bara "är".
De närmsta veckorna kommer gaaanska många av dem att pollinera varandra och dessutom se hur mkt sprit de egentligen tål. Spännande!

Mjaa..ska väl inte hyckla egentligen.
Själv inleder jag min spritmarinering den 11 juni då jag kommer hem till Karlskrona. Då ska återigen min kvasiintellektuella (?) ådra fyllas av sommarnätters vackra vemod och sköra vattenkrusningar.


Var på utflykt igen i veckan med våra elever. Leksaks/spårvägsmuseet på Södermalm.
Södermalm....där man nästan inte kan missa att se smala, bleka popsnören som trängs längs Götgatan. Bärandes superslimmade för korta chinos med spetsiga lågskor och "retroglasögon" sitter de på uteserveringar och äter lava med sjögräs, detta sköljs ned med en dark lager. Man är SÅ JÄVLA SÖDER.

På bussen tillbaka från museet till södra station fick vi stifta bekantskap med gymnasieelever från innerstan. De hade välklippta sneluggar, foundation, kajal och plutmun. De luktade sommarsöt parfym och strök luggen ur ögonen var 10:e sekund.
Killarna alltså.....
Då kan ni tänka er tjejerna.....
Våra egna elever som följde spektaklet blev nog en smula förvånade över genusperspektivets förskjutning.
Om nu detta är en typisk innerstadsgrej, låter jag vara osagt. MEN, jag tror nog att ju längre ut med pendeltåget man kommer, desto mindre orkar man bry sig så extremt om sitt utseende.

Änniwäj.
Skolavslutningen, som nämndes ovan, blev i år bra igen. Bra väder, bra tacktal, bra elever. Som vanligt gick jag min runda efter att eleverna gått hem. Och som vanligt insöp jag tystnaden som uppstår på en skola när det preciiiis har blivit sommarlov.
Märkligt...
Man kommer sakna dem.
så e det...

RSS 2.0