Superfuck.

En präst har blivit åtalad för att han knullat sönder sin hårddisk med porr samt fått andras att sluta fungera.

o no!!

Betyder det att en präst inte får bli kåt...eller porrsurfa?
Att jobbarkompisarnas datorer vart utslagna är väl iof inte så fiffigt. Men att göra så jävla stor affär av det??

Vem fan bryr sig..egentligen. 
Fy fan vilka hycklare det finns i vårt samhälle.

Ta bara åklagare och jurister. Tror ni på fullaste allvar att de inte porrsurfar...eller runkar....eller har avarter när det kommer till sex?
Eller mediahoran på aftonbladet/expressen/metro/vafanduvill som sitter i skrivande stund och gestikulerar över hur "jävligt det är med alla dessa sjuka människor"...o sedan skriver om en stackars präst och "lynchar" honom. Hon/han går sedan vidare under kvällen utanför Stureplan för att skaffa ett "scoop"..gärna med inslag av porr och förnedring. Man ringer upp kända människor i hopp om att hitta nåt snaskigt att sticka folk i ögonen med nästa dag.
Vilket skitsnack dessa "offentliga människor" håller med. Nu slår media på stora trumman för en stackars präst som vill ge sig själv en omgång. Förmodligen i ensamhet....


Jag fattar inte.

Vi har barn som inte får äta sig mätta eller har tak över huvudet, som tvingas leva som uteliggare....i Sverige!
Vi har äldre som tvingas bli behandlade som djur för att de är "förverkade" och inte längre kommer samhället till gagn...de "kostar" bara...i Sverige. Vi har kvinnor som blir misshandlade och våldtagna upprepade ggr av sina män... utan att rättsväsendet VÅGAR gripa in..... i Sverige!
Vi har prostituerade barn hitskickade från östeuropa... i Sverige. Vi har ett av världens mest utvecklade sociala nät, med skydd från rättsstaten i form av lagar och regler. Trots detta, blir varje år oskyldiga människor utsatta för övergrepp vi "vanliga" människor inte ens skulle kunna tänka oss. Vi har en ungdomsbrottslighet bland invandrarungdomar som är skyyyyyhög i Stockholms län....men det FÅR vi inte yppa.....suckers.

Men en präst... då jävlar far svensken i taket. Då ska man "höras" o tycka till om moral och etik.
Fuck you fuckers!!

I dag "superfuckar" jag alla hycklare...inklusive mig själv.
så e det...

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0