kyss mig i...
Årets stora happening är att jag till sommaren ska ta med mig gitarren hem till Karlskrona och under ölrus på Saltö spela för mina vänner och andra konstiga figurer.
Övningarna under vintern och våren består av att läsa "chords" på en gitarrsida som är fullkomligt lysande..om det sedan blir rätt, ja det skiter jag i.
Mina gitarrkunskaper i det praktiska spelandet med fingrarna ligger fortfarande på högstadienivå, men sångmässigt och kunskapsmässigt HUR det ska låta ligger ett snäpp över.

Burst all the bubbles...
Melodifestivalen har i år fått mer skit än någonsin, I was right.
Babsan... va faaaaan?

Appropå Babsan. Ingen har väl missat den STORA världsnyheten om dvärgmaskskiten...ni vet den som hundar kan få om de äter bär i skogen.
Babsan, ja "hon" säger minsann i AFTONBLADET att "hon" INTE tänker sluta med pusskalas med sin lilla transvovve.
Va?
Är det verkligen sant?

Jamenförihelvete, du bor ju i Stockholms innerstad!
99,9% av de hundar "hon" möter har för satan aldrig varit utanför tullarna, än mindre i närheten av en blåbärsskog....


O så är jag förbannad på hela jävla SL:s ledning som fullkomligt skiter i mig som resenär och ist bjuder ut snålfittan till högstbjudande politiker.
"Vi har inte tillräckligt med pengar för att kunna avhjälpa de problem som uppstår med växlar, spår och annat...snyft"...

Faan va synd.

Jag skiter fullständigt i det. Faktum är, att hade det varit lite jävla stake i ledningen för SL hade de för länge sedan tagit striden mot de nedskärningar som politiker och andra inkompetenta nyliberaler genomför.
Varje morgon tvingas man möta inställda tåg, förseningar etc. och vad hör man i högtalarna?
Jo röster som, håll i er nu, "ber om ursäkt"!!

Viberomursäktmyass..

SL kan kyssa mig i mitt pendlararsle och bara hoppas på att inte bli smittade av mer "skitsnack"...
så e det...

Start me up......är ju en titel på en gammal stoneslåt. O Rolling stones har ju turnerat över hela världen med drogpåverkade och alkoholmissbrukande medlemmar, som Keith Richards. Richard är ju ett ganska vanligt namn i England/USA och i Sverige har vi namn som Niklas, Peter, Oskar och mer moderna namn på mindre barn, bl.a Theo. Det går så att säga troll i namnletande här hemma och appropå troll har Malou von Siwers sin alldeles egna "talkshow" på tv. Alltså är det "prestigeonanist" som ska in på vågrätt 4.


Fick idag två elever som slagits att bli kompisar igen. Stort...ju. Slagsmål är ganska ovanliga på vår skola, vilket ju skvallrar om att vi vuxna faktiskt lyckas med våra uppdrag att bidra som goda förebilder ganska bra.
Har också under dagen fått lära mig att ungdomar idag använder andra uttryck i relationsbindningar än vad min generation gjorde.
Om man på min tid var intresserad av en tjej sa man på sin höjd: " Vahetter du ba..gillar dig..du e söt". Idag säger man ist: " Vahettere du...du e liksom sexig o het.."

?

Jättekonstigt.

Antar att det, som allt annat, förskjutits framåt. Exempel på framåtskridna tankar och värderingar i ord är en skriven text från facebook där en kvinnlig person skriver till en annan kvinnlig person: " Duuu din fittklåda, ring mig sen älskar diiiiig sötiiiis."

..........

Först en förolämpning, sedan en kärleksförklaring...?

Jag intalar mig själv att jag har "koll" (vilket jag nog har mer än de flesta då jag möter ungdomar varje dag i mitt yrke), men inser också att jag...e lite gammal.

Tror jag?

I morgon SMÄLLER det igen.
 
M E L O D I F E S T I V A L E N  2011
Svt och Björkman har FORTFARANDE fullständig kontroll över vem eller vilka som ska delta. Man skulle väl kunna säga att svt INTE har speciellt framåtskridna tankar huruvida man väljer artister och låtar?
Istället låter man rumpgnuggaren Björkman frottéra sig med "kända" artister som rakar rövhåren i väntan på en fet producentballe i baksätet.

Och JA sjääälvklart ska jag kolla...jag är gammal nog...
så e det...

RSS 2.0