Pillesnopp...jättejättekul.Under ett möte på mitt jobb med en handledare som skulle leda samtalet med min arbetsenhet, påpekade en kollega att en del elever på skolan kan brista ut i nästan sjungande toner av könsord.
Han sa (taget ur sitt sammanhang)  " Ja, exempelvis pillesnopp! Det tycker de kan vara hysteriskt roligt."

Min gode kollega ger dessutom ett både trovärdigt och lite naivt intryck under dessa få sagda meningar, han besitter  (enligt mitt tycke) en fantastiskt härlig och intelligent humor. 

Min reaktion uteblev inte.
Jag KUNDE INTE sluta skratta.
Till saken hör att samtalsämnet var/är en smula allvarsamt. Tiden för ett gapflabb kunde inte komma under sämre tidpunkt.
Desperat försökte jag att INTE skratta. Problematiken som uppstod var att HW (kollegan ifråga) dessutom log själv med hela ansiktet.
En blick, en sekund senare...

Det gick inte...helt enkelt.

Min underläpp blödde ymnigt 5 minuter efteråt.
Mina andra arbetskamrater uppfattade inte mitt hysteriska tillstånd, då jag faktiskt lyckades "skratta" åt andra kuligheter de själva sa eller påpekade om samma ämne som pillesnopp.
I själva verket skrattade jag fortfarande åt denna underbart sagda mening i hemlighet...

Kontentan av detta lustiga är att jag/vi/du ibland faktiskt OCKSÅ tycker att ord som pillesnopp är fantastiskt roligt..eller iaf underhållande.
Alltså, avståndet till elevernas maniska kukofittavokabulär är mindre än vad vi tror.

Ikväll är det I G E N Lets dance... Såg en undersökning på Aftonbladet (bajsbladet) att Weise INTE ligger sist i "gilla-deltagare-listan"!

Vafalls?

"killen hela dan"...

Min åsikt har förmodligen inte gått någon förbi, men trots det väljer jag att säga:
Pillesnopp!!
så e det...cuta fizzen...
Appropå "fettsugning".

Såg ett program om kvinnor som vill/ville förändra utseendet på..musslan..snippan etc.
"Fittsugning"

Och nej...inte i ordets kanske rätta bemärkelse, vilket för somliga kan vara en angenäm upplevelse. 


Jag har vänner som ABSOLUT tycker att the lips ska se ut och vara på ett visst sätt. MEN, trots det väljer de att inte bry sig nämnvärt om de mot all förmodan skulle bli förälskade in en kvinna med läppar som INTE motsvarar porrfittan.

Men bara att tanken föds hos kvinnor att förändra utseendet där nere får mig att må illa. Jag menar, har det gått så långt att man bara MÅSTE skära av the snipplips, då e det nog fan mer fel på nåt annat än just själva underlivet. Snarare livet i stort!

Shape up and get real...

Säger som Winnerbäck, "hur märkligt kan man må?"

Idag har jag skällt på en man som trängde sig i bankkön inne på swedbank...
Min lilla lapp o jag hade suttit o väntat i dryga 15 minuter när en mycket mycket välklädd herre gick fram till kassan och med hög röst sa: "Jaaa, jag har ju förbokat ett möte där jag skulle få komma ner i bankfacket...nå?" Mannen i kassan säger inte halvsju, utan följer helt enkelt med drygLars till en "sluss" och guidar honom ner. Mina ådror i tinningen bultade och andningen var något ansträngd..minst sagt.
Jag påpekade högt att: " det e jävligt konstigt att man missar kölapparna när man kommer in i banken!"
Väl framme i kassan frågar jag bankkillen om inte kölapparna gäller alla som besöker banken.
Svar: nej.

Ebola.

Min lilla kölapp o jag och vår väntan på service betyder alltså inte ett jävla skit när någon ska besöka sina släktklenoder i en källare med larm...

Betnér har för övrigt hamnat i verbal duell med Birro! Jättejättekul. Förr beundrade jag Birro för dennes något burdusa framtoning och kunskap/retorik. Idag (efter bl.a 4:ans skitprogram) har jag ändrat uppfattning ganska ordentligt. Birro är inget annat än en överskattad, understimulerad kommunistmoderat.
Japp!

Sagt det förut o säger det igen. Italienare är de mest uppblåsta och egocentriska människorna i Europa. (bortsett från de mycket otäcka och obehagliga tyskarna).

Man anpassar sig amöbamässigt efter de vindar som råder och skriker som faan så fort situationen tillåter. Det vill säga, alltid...

Nästa helg åker Herr Bergström till andra sidan järnvägen i Väsby för en trevlig och lång session med sin vän JP. JP och Bergström ska då dricka öl, vifta oförskämda tecken mot domare i premier league och svära lite titt som tätt. Ordet "fitta" används flitigt. Iaf runt 23-tiden, då vi summerar dagens och kvällens matcher och våra sketna tipslappar. Efter det kastar vi in gitarrerna och sjunger högt om fred och annat mysigt.

Strax innan 04.00 brukar vi förklara för varandra att: "nu..NU reker deet vaa? viist? ska ju upp o fiska disken i mårron o så. O sen mååste jag ju tvlätta o va fan..du fattar va..zzz..."
Då beställs en taxi till Grimsta vidare till prästgårdsmarken där jag för 10:e gången kommer på att jag INTE INTE INTE kan betala med det typ av bankkort jag har.  10 minuter o 150 spänn i kontanter senare äntrar jag söndagens sköna krusning och vägrar stiga upp före 15.00.... men det är det värt.
så e det...

I totallllly farted...


Var: Pendeltåg från Märsta mot Upplands Väsby.
Personer i vagndelen: 2 (undertecknad och äldre dam med röd hatt).
Händelse: Offentlig ofrivillig fis.
Reaktion: Hastig huvudrörelse i vagn för att scanna av eventuella reaktioner. Dam i röd hatt ser sig om i vagnen. Undertecknad och dam i röd hatt drar slutsatsen att lätet kommer från...undertecknad.
Efterreaktion: Ingen. Dam i röd hatt låtsas som det regnar. Undertecknad ler nöjd över utgången av situationen.

I kväll är det..... LET´S DANCE.

Weise ska synas i sömmarna och jag förväntar mig underhållning av rang. Ranelid är för övrigt en jävla tomte med hybris. Det ytterst märkliga är att jag trots detta faktiskt gillar honom..på något konstigt sätt. Han är allt jag inte är o lite till. But still, retoriken och de klockrena slutsatser han drar är fullständigt lysande.
Senare under kvällen ska min bästa vän och jag (via mobilen och en flaska whiskey) botanisera i facebookdjungeln... o fnissa åt individer med något eftersatt ödmjukhet. 
En sk. "telefonfest".
Det kommer alltså runt 23-tiden sitta två stycken småfulla 30+are och mobilprata, samtidigt som vi fejjsbuckar o annat.
Spännande...

I söndags hade jag maginfluensa... fattar ni?
Inte haft denna satans skit på 15 år.
Vaknade 04.00 söndagmorgon o mådde illa. Jag tillhör kategorin som absolut definitivt INTE vill kräkas. Detta medförde att illamåendet efter 5 timmar ist gick över i magsmärtor.
Bajsa vatten är en underdrift...jag, som min bäste vän uttrycker det, "pissade med röven"!

Hela dagen......
 
("Men Maaarcus, blogga om sådant?")


I could not care less.Änniwej.
Nu blir det gitarrplink, en liten whiskey och prilla.
så e det...

2011 eller vare nu heter...

JAAAAAA...då var det dags igen. Efter en tids "frånvaro" (bestämd sådan på förekommen anledning) tar vi nu nya tag. The greatest blogg in tse wörld iz bakk!

Den största begivenheten so far detta nya faaantastiska år är att vi ännu en gång ska få stifta bekantskap med en Idoldeltagare i TV4:s program "Lets dance".

Who is iiiit???

Weise så klart.

Självklart!

Det ska bli en fröjd att se denna ticsgubbe dansa sig in i "folkhemmet". Förmodligen blir han lika populär som en viss snickare blev.... huuuu.
Weise förgyllde våra sena fredagskvällar under hösten med att försöka dölja sina ansiktstics under skönsång. Juryn tyckte han hade en given plats i Allsång på skansen?
ok...
Själv åtnjöt jag god musikalisk sång i form av Jay.

Min bäste vän och vapendragare MO röstade de sista avsnitten på Minnah..av en enda anledning. Hon har två utstickande saker strax mittemellan solarplexus. Ergo, 2 röster per omgång!
Enkel matte enligt MO.


Dagen har kantats av finurliga saker i Väsby Centrum ( är numera Väsbybo..?). På bolaget luktade det som vanligt gammal alkisfylla och "Kenta" var där..precis som "FylleKerstin". De tu diskuterade yvigt om vilket vin som var godast av två olika sorter och jag blev en smula förvånad. Har man nu gått in i detta helvetesberoende torde smaken på två olika sorters vin inte ha så stor betydelse!?
Men "FylleKerstin" gav sig inte. Hon proklamerade stolt att detta vin hade hon "banne mig druckit hos Eivor innan jul, och det var ett av de bättre vinerna jag druckit på länge"... Så det så.
"Kenta" kapitulerade knappt och sa besvärat: "Om det nu är så att du verkligen vill ha det vinet får du faan i mig pröjsa det själv!"
"Fyllekerstin" kontrade snabbt och sa: "Om du nu ska vara med och dricka får du faan i mig hjälpa till att betala..dessutom måste du borsta tänderna..."

??

Jahaja.

Själv införskaffade jag en dejlig Tullamore Dew som jag nu sitter och smuttar på. Kvällen består av middagsbjudning då en av mina bättre vänner i Stockholm kommer på besök med sin sambo och deras lilla parvel. Och ja jag vet, jag kommer missa "Lets dance" med Weise!!

MEN... reprisernas förlovade land gör det möjligt att se skiten dagen/dagarna efter.
Fiffigt.
så e det...
RSS 2.0