Love, sex and other things...


No shit.....?


Onani
eller masturbation innebär att stimulera det egna könsorganet i syfte att uppnå sexuell tillfredsställelse, och i många fall även orgasm utan sexuellt umgänge. Onani är vanligt och normalt hos både män och kvinnor av alla åldrar. Ofta inleds onanin i tidiga puberteten eller ännu tidigare; många upptäcker det av en slump under lek med könsorganet. Det är vanligt att personer onanerar också då de har tillgång till sex med en partner.

Källa: wikipedia.


Runt 13 upptäcker killar att deras penis faktiskt har en funktion...
Tjejer (tror jag) upptäcker det ungefär samtidigt...deras kön också btw. Att kissa med ballen har blivit sekundärt. När mannen inträder i puberteten upphör vissa funktioner att gälla, t.ex. förmågan att kunna stå oberörd bredvid "SnyggSara".
"SnyggSara" har under sommarlovet nämligen fått tuttar!!
Till grabbarnas stora förtjusning tillika förvirring, struttar nu "SnyggSara"  fullständigt, totalt ovetandes omkring och låter tuttarna gunga i takt på minidiscot på fritidsgården.
Grabbarna KAN inte styra de hormonella signaler som fortplantar sig via ryggmärgen utan låter känslorna ta form av lustiga läten när hon går förbi, med tillhörande ofrivillig sädesuttömning senare under natten.


När 15 årsåldern infinner sig har de båda definitivt insett att kroppens attribut absolut har ett syfte: Kopulering och attraktionssyfte.
Runt 20 har man testat det mesta och kvinnan har gått vidare i sin jakt på sensualism i form av pengar och intelligens hos männen.
Det har inte mannen.
Han är kvar i "Honk-Honk"stadiet och brunstvrålar med polarna på nattklubben när ställets "hotties" går förbi. Äldre män "brunstvrålar" genom samstämmiga huvudnickningar och hummanden med illa dolda leenden.


I relationen.

Trots att mannen inlett ett förhållande slutar han inte masturbera/onanera. I stället har onanin nått nya höjder och fått ett annat "mystikens skimmer" över sig. Han låser in sig på toaletten i parets nyinköpta trerummare med balkong, drar en banjo och fantiserar om grannens 20åriga dotter tvärs över gården...hon som alltid springer i mummelbyxor på söndagsmorgnarna förbi köksfönstret och stretchar efteråt på gårdens gräsmatta.
Han sliter, bänder och drar i duschen och lämnar efter sig en varm ånga av kondens på spegeln...
En mans onaniobjekt (fantasier) är det heligaste han har. Paradoxalt nog, då han tveklöst på fester berättar om vilka och hur han knullat helgen innan. Samt vilka bajsolyckor han varit med om i tonåren.
Men själva runkstunden..nänä, där går gränsen...!
Det känns för privat.....!?

Kvinnor o andra sidan samlas på sexpartyn där någon säljer sexhjälpmedel för att stimulera både ballongknuten och framstjärten..samtidigt! Man dricker rött och fnissar o flamsar. Värdinnan berättar vitt o brett om vilken dildo som passar vart.
Mannen, har inga sådana träffar...helt enkelt.

How ever...alla har vi "lust", mer eller mindre.
JÖ och jag diskuterade vilka som onanerar mest, män eller kvinnor.
Svaret blev ungefär så här: Män "tillåter" sig göra det i tidig ålder och har mindre skämsfaktor. Kvinnor är liiite senare men kommer i kapp med åldern. Dessutom har mannen ett enda sätt att uppnå orgasm (nästan) vilket gör det enklare för honom att faktiskt FÅ orgasm. Kvinnan har fler erogena zoner och behöver en smula mer "träning" att hitta rätt...så att säga. Alltså, JÖ hävdar bestämt att män och kvinnor onanerar lika mycket.
Typ...

Nu är det film på 6:an och jag är trött efter fokus på ungar och arbetskamrater. I morgon blir det bärs med människor jag gillar.....
så e det...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0