we could be heroes...Israel... fakk that shit.


O nu har ledande ungdomspolitiker (muf) gjort ett uttalande att man, faktiskt, stöttar Israels övergrepp...
Där ser man.
Grädden på moset denna vecka är prinsessbröllopet... en smart människa har hyrt ut sin tvåa i vasastan för...65000 spänn. Coolt.
Hyr ut varenda jävla skrubb till onaniälskande rojalister i Sverige och från övriga världen så kanske BNP blir bättre..

Skolavslutningen har nu varit. Mina betygsättande kollegor har slitit sitt hår och eleverna, precis som sommarblomster, har nu blommat ut fullständigt och bara "är".
De närmsta veckorna kommer gaaanska många av dem att pollinera varandra och dessutom se hur mkt sprit de egentligen tål. Spännande!

Mjaa..ska väl inte hyckla egentligen.
Själv inleder jag min spritmarinering den 11 juni då jag kommer hem till Karlskrona. Då ska återigen min kvasiintellektuella (?) ådra fyllas av sommarnätters vackra vemod och sköra vattenkrusningar.


Var på utflykt igen i veckan med våra elever. Leksaks/spårvägsmuseet på Södermalm.
Södermalm....där man nästan inte kan missa att se smala, bleka popsnören som trängs längs Götgatan. Bärandes superslimmade för korta chinos med spetsiga lågskor och "retroglasögon" sitter de på uteserveringar och äter lava med sjögräs, detta sköljs ned med en dark lager. Man är SÅ JÄVLA SÖDER.

På bussen tillbaka från museet till södra station fick vi stifta bekantskap med gymnasieelever från innerstan. De hade välklippta sneluggar, foundation, kajal och plutmun. De luktade sommarsöt parfym och strök luggen ur ögonen var 10:e sekund.
Killarna alltså.....
Då kan ni tänka er tjejerna.....
Våra egna elever som följde spektaklet blev nog en smula förvånade över genusperspektivets förskjutning.
Om nu detta är en typisk innerstadsgrej, låter jag vara osagt. MEN, jag tror nog att ju längre ut med pendeltåget man kommer, desto mindre orkar man bry sig så extremt om sitt utseende.

Änniwäj.
Skolavslutningen, som nämndes ovan, blev i år bra igen. Bra väder, bra tacktal, bra elever. Som vanligt gick jag min runda efter att eleverna gått hem. Och som vanligt insöp jag tystnaden som uppstår på en skola när det preciiiis har blivit sommarlov.
Märkligt...
Man kommer sakna dem.
så e det...

Kommentarer
Postat av: felicia

Som jag har saknat det..

2010-06-06 @ 22:03:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0